Routebeschrijving

Komend vanuit de richting Bergen op Zoom/Goes (A58) houdt men richting Vlissingen aan. Bij het eerste stoplicht in Vlissingen gaat men rechtdoor de spoorwegovergang en de brug over. Men blijft rechtdoor rijden tot aan de rotonde. Bij de rotonde gaat men de eerste afslag rechtsaf, richting Zoutelande en Westkapelle. Bij het eerstvolgende stoplicht gaat men rechtdoor. Ook de volgende 5 rotondes gaat men iedere keer rechtdoor.

Komend vanuit de richting Middelburg houdt men richting Koudekerke aan. Bij de eerste rotonde voor Koudekerke, gaat men rechtsaf richting Zoutelande en Westkapelle. De volgende twee rotondes gaat men iedere keer rechtdoor.

Aangekomen in Zoutelande ziet men de Rabobank recht voor zich. Voor de bank gaat men rechtsaf richting Westkapelle. Aan het eind van deze weg volgt men deze rechtsaf.

Komend vanuit de richting Aagtekerke houdt men richting Westkapelle aan.

In Westkapelle aangekomen gaat men bij de vuurtoren linksaf de Zuidstraat in. Daarna blijft men rechtdoor rijden, de Markt voorbij, tot aan een driesprong waar u de Rabobank aan uw linkerzijde ziet. Hier gaat u rechtsaf de Koestraat in en daarna de derde straat rechts, de Molenweg. Op de hoek vindt u ons kerkgebouw.

Komend vanuit de richting Domburg houdt men richting Westkapelle aan.

In Westkapelle aangekomen blijft men rechtdoor rijden, tot aan een driesprong waar u de Rabobank aan uw rechterzijde ziet. Hier gaat u linksaf de Koestraat in en daarna de derde straat rechts, de Molenweg. Op de hoek vind u ons kerkgebouw.


Adres Kerkgebouw:

Koestraat 27 / Hoek Molenweg
Westkapelle