default_mobilelogo

Kindernevendienst

Tijdens de erediensten op zondagmorgen is er elke week (m.u.v. de 1e zondag van de maand) kindernevendienst voor alle kinderen tot en met groep 8 van de basisschool. Er wordt een verhaal verteld uit de Bijbel en

de kinderen maken een werkje over een Bijbelse gebeurtenis.

. De leidster vertelt een verhaal uit de Bijbel en de kinderen maken een werkje over een Bijbelse gebeurtenis.

 

Bijbelstudie 

De (jongeren-)Bijbelstudie is voor een ieder die zijn/haar Bijbelkennis wil vergroten. Ook worden er actuele onderwerpen besproken en antwoorden gezocht op vragen vanuit de bijbelstudiegroep.

 

Het is de komende twee maanden Bijbelstudie op:

De zondagen 12 en 26 januari en 9 en 23  februari.


Aanvangstijden:

Jongerenbijbelstudie 18.45 uur

Bijbelstudie 20.00 uur

 

Verslag Bijbelstudie uitje

Vanaf 17:30 waren we bij Jesse thuis welkom. Louren, Micha en Jesse hadden ons avond eten verzorgd. Het voorgerecht was een rijk gevulde groentesoep. Het hoofdgerecht was friet. Toen iedereen dat op had en genoeg had, gingen we 10 minuten daarna richting de gymzaal. Die Jesse al van te voren had gehuurd we moesten een beetje kijken hoe we iedereen daarnaar toe gingen vervoeren sommige waren namelijk met de auto gebracht maar die konden mooi achterop bij de mensen met een fiets. Eenmaal aangekomen in de gymzaal had Micha een  kickboks lesje voorbereid. We begonnen met een warming up van ongeveer 10 minuten. Daarna gingen we een paar simpele slagen oefenen. We leerde een beetje de basis kennen van kickboksen. We hebben verschillende stoten geleerd genaamd de linkse en de rechtse directe stoot , de hoekstoten, ook hebben we lowkicks geoefend.

Toen we dat allemaal een beetje onder de knie hadden gingen we een klein gevechtje doen tegen elkaar. Alleen dan zonder elkaar echt daadwerkelijk pijn te doen. Daarna gingen we zoeken naar een nieuw idee om te doen. We kwamen uit op apenkooi. Dat is een tikspel waarbij je een heleboel dingen hebt waarop je moet gaan lopen wat een soort parcours is en stap je van 1 van die dingen af dan ben je af dus bijvoorbeeld stap je naast een hoepel ben je af alleen dat dan met 2 tikkers wat erg leuk was! Toen wouden we allemaal weer wat anders doen en toen kwamen we uit dat sommige iets met turnen wouden doen de andere voetbal en weer andere wouden weer iets anders doen. Maar eerst moesten we alles natuurlijk nog opruimen. Na dat gedaan te hebben ging iedereen zijn eigen dingen weer klaarzetten. Na het klaarzetten ging iedereen zijn eigen ding doen. Toen was het bijna 10 uur en iedereen weer alles opruimen en gingen we het afsluiten. Toen gingen we eventjes bespreken wat iedereen er van vond. Toen was het einde aangebroken en ging iedereen terug naar huis. Achteraf kijk ik er naar terug als een leuke en geslaagde avond.

Geschreven door: Jestin Mesu